چالش بزرگ معدنکاران، موافقت نکردن سازمان‌های ذیربط با واگذاری معادن است

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت : ظرفیت‌ صنعتی و معدنی متنوع و متعددی در این استان وجود دارد که توجه به آنها به تحقق شعار سال کمک می‌کند.

چالش بزرگ معدنکاران، موافقت نکردن سازمان‌های ذیربط با واگذاری معادن است
1400/04/08 | 15:50:47

رهبر معظم انقلاب اسلامی در ادامه شعار سال ۹۹ که جهش تولید نام داشت، امسال را سال «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» نام گذاری کردند.

 

ایرج موفق روز سه‌شنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار با بیان اینکه هم اکنون امکان برداشت سالانه حدود ۵۰ میلیون تن از معادن استان ایجاد شده است ادامه داد: ظرفیت اصفهان در بخش معدن بسیار بیشتر از این مقدار است.

 

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان اظهار داشت: میزان ذخایر معدنی شناسایی شده در استان اصفهان بیش از ۲ میلیارد و ۸۹۲ میلیون تن است و از حیث تعداد معادن فعال رتبه اول، تعداد کل معادن دارای مجوز پروانه بهره برداری رتبه دوم و از نظر میزان ذخیره قطعی رتبه سوم و میزان استخراج اسمی رتبه پنجم را در کشور دارد.

 

چالش بزرگ معدنکاران، موافقت نکردن سازمان‌های ذیربط با واگذاری معادن است 

 

موفق با اشاره به اینکه برای واگذاری معادن باید موافقت سازمان‌های مختلف را کسب کنیم خاطرنشان کرد: چالش بزرگی که بسیاری از معدنکاران با آن مواجه هستند موافقت نکردن سازمان‌ها از جمله محیط زیست و منابع طبیعی با واگذاری معادن است.

 

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان بیان کرد: کارگروه‌هایی برای افزایش تعامل بین دستگاهی در راستای دریافت این موافقت‌ها برای معدنکاران تشکیل شده است.

 

 وی افزود: این ارگان‌ها هم بنا به دلایل خاص خود از جمله وجود جنگل، گون زار و پروانه چرای دام با واگذاری معادن مخالف هستند که این کارگروه ها برای رفع این مشکلات تشکیل شده است.

 

موفق گفت: بخش معدن به عنوان بنگاه اقتصادی در استان باید باور پذیر باشد اما اغلب شوراهای شهر و روستا به معدن به‌عنوان یک موضوع تخریبی نگاه می‌کنند در صورتی که با نگاه به اطراف خود متوجه می‌شویم که بیشترین وسایل اطراف ما از جمله آجر، شن و سنگ‌های تزیینی از معادن به‌دست می‌آید.

 

وی تصریح کرد: معادن به‌عنوان بنگاه‌های اقتصادی مفید محسوب می‌شوند و در صورتی که ارگان‌های ذیربط همراهی و همکاری بیشتری با فعالان معدنی داشته باشند، اصفهان به‌عنوان یک استان معدنی فعال در کشور نشان داده خواهد شد.

 

اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، دارای بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر است.

 

این استان یکی از قطب‌های معدنی و صنایع وابسته به آن در کشور به شمار می‌آید و ۸۲۸ معدن با اشتغال ۹ هزار نفر دارد.
منبع: ایرنا



شرکت معدنی و صنعتی گل گهر

رویش باورها در دل کویر

شرکت فناوران طیف صنعت کویر

طراحی و ساخت سیستم مکانیزاسیون جا به جایی مواد و اجسام

شرکت معدنی آهن آجین (آجیمکو)

گروه آجین متشکل از شرکت معدنی آهن آجین، شرکت معدنی مهر آجین، ...

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو

چادرملو، نماد توسعه پایدار - پیشگام در تکمیل زنجیره تولید