بازدید ملارحمان از بزرگترین مدار خردایش سنگ شکنی خاورمیانه
بازدید ملارحمان از واحد خردایش شماره 2 شرکت معدنی و صنعتی گلگهر به عنوان بزرگترین مدار خردایش سنگ شکنی خاورمیانه

جمشید ملارحمان مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر به همراه جمعی از معاونین و مدیران شرکت از واحد خردایش شماره دو شرکت معدنی و صنعتی گلگهر بازدید نمود.
واحد خردایش شماره 2 گلگهر به عنوان بزرگترین مدار خردایش سنگ شکنی خاورمیانه در سال «جهش تولید» در مرحله پیش راهاندازی و شروع تست با بار قرار دارد.
این واحد با هدف تامین خوراک خطوط فرآوری تعریف گردیده است. این پروژه شامل خردایش سنگ آهن معدن شماره 3 و انتقال محصول مذکور به کارخانه های کنسانتره گل گهر می باشد.
ظرفیت این پروژه 4250 تن در ساعت معادل 15 میلیون تن در سال بوده که البته انتظار میرود تولید سنگ خرد شده توسط این سنگشکن در سال باشد.
طبق قرارداد سرمایه اجرای این پروژه در بخش ریالی معادل 89 میلیارد تومان و در بخش ارزی شامل 35 میلیون یورو با تکنولوژی خردایش اولیه و ثانویه (تیسن کروپ آلمان) و در بخش مهندسی و اجرا کنسرسیومی متشکل از فکورصنعت و آسفالت طوس صورت پذیرفته است.
اجرای این پروژه تاثیر بسزایی در جهت افزایش بهرهوری و کاهش قیمت تمام شده محصول تولیدی در پی خواهد داشت.
این پروژه ایجاد اشتغال بیش از 300 نفر در زمان احداث و همچنین فراهم ساختن بستری جهت ایجاد اشتغال 120 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در زمان بهرهبرداری کارخانه را به همراه داشته و خواهد داشت.
منبع: معدن نیوز